OPRICHTER JEANNE BAKKER

JEANNE BAKKER

OPRICHTER BRAIN BAKERY

TRAINER JEANNE BAKKER

Jeanne Bakker (1972) analyseert en ontwerpt Trainings en Opleidingsprogramma’s zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Soms moet je heilig huisjes omver trappen, om beter te worden. Jeanne is niet je typische saaie drs. Ten eerste is ze een geboren Amsterdamse en dus een fanatieke Ajaxied én bezit ze de heerlijke Amsterdamse humor. Ten tweede bestudeerde zij verschillende disciplines waaronder Psychologie en Opleidingskunde.

Inmiddels heeft ze meerdere boeken uitgebracht waaronder de bestseller ‘Omgaan met Draken’. Op haar 24e gaf zij al internationaal trainingen en workshops over Persoonlijk Leiderschap aan grote groepen. Daarbij is ze een energieke trainer van zeldzaam niveau die over de hele wereld impactvolle programma’s ontwerpt en Trainers of Deelnemers traint in het Nederlands, Engels en Frans. Eenmaal verbonden met een organisatie, is zij bloedfanatiek om hen te steunen hun gewenste resultaat te behalen.

Jeanne boekenkast
 
 
 
bb performance improvement 800x531

OPRICHTER TRAININGSBUREAU BRAIN BAKERY

Wij geloven gewoon dat jezelf ontwikkelen leuk is. Dat ons brein een cadeau is om maximaal van je leven te genieten. Mensen inspireren en ze blij maken door op slimme wijze gebruik te maken van hun prachtige brein; dat is wat ons drijft.
De fascinerende ontdekkingsreis naar wat ons brein allemaal kan en hoe het precies werkt, knalt ons elke dag in actie om waardevolle leeractiviteiten te bouwen. Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten rondom leren en vertalen deze naar concrete impact in het leven van onze deelnemers en onze klanten.
Dat leren, als het niet optimaal gebeurt, best frustrerend kan zijn, horen en zien we regelmatig om ons heen. Jonge mensen die school helemaal zat zijn. Volwassenen die zich na het volgen van een training afvragen wat het nou echt heeft opgeleverd.

Managers die met ons in gesprek gaan en opmerken dat na eerdere trainingen de goede voornemens al gauw doodbloedden. Medewerkers die verzuchten dat ze telkens in zo’n saai lokaal worden gestopt onder vervelend tl- licht en eindeloze systeemplafonds. Mensen die niet eens weten waarom ze op training zijn gestuurd. E-learnings die zo saai zijn dat mensen erbij in slaap vallen.

Telkens als wij dit soort voorbeelden horen, springen we bijna uit ons vel. Want zo hoeft het niet te gaan! Het daagt ons uit om beter te zijn. Om de meest inspirerende trainingen te bouwen. Waar je echt wat aan hebt. Leren en jezelf ontwikkelen met Brain Bakery staat garant voor een flinke dosis humor, vragen en challenges die je brein maximaal aan het werk zetten in een te gekke omgeving met een rendement dat je verwachtingen overtreft.

 
 
 

LEZINGEN

Jeanne is spreker in hart en nieren. Ze spreekt zoals haar verschijning is: robuust en scherp. Op haar 24e gaf Jeanne al internationaal workshops over Persoonlijk Leiderschap voor groepen tot 300 man. Ze is een energieke spreker van zeldzaam niveau die over de hele wereld impactvolle lezingen geeft in het Nederlands, Engels en Frans.

Jaarlijks verzorgt zij verspreid over heel Europa en soms daarbuiten zo'n 125 presentaties, seminars en workshops, veelal gebaseerd op de inhoud van haar boeken. Jeanne houdt haar publiek graag een spiegel voor. Laat mensen anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega's. De mix van wetenschap en humor is daarbij een belangrijk wapen.

Klanten noemen haar presentaties inspirerend, praktisch en cabaretesk.
Afhankelijk van de wens van de klant zijn haar presentaties interactief of hebben het karakter van een workshop.

Jeanne is een veelgevraagd spreker over Omgaan met Draken, Leiderschap, Veranderen, het vak Learning & Development, Diversiteit en Communicatie.

Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je organisatie kunnen betekenen.

Draken
 
 
 

AUTEUR MANAGEMENTBOEKEN

Schrijven is een van Jeanne’s passies. Ze publiceerde de volgende titels:

BrainBakery Drakenboek 217px
BrainBakery AllesisNiets boek 217px
BrainBakery Tieten boek 217px
OMGAAN MET DRAKEN

Iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die zich als een Draak gedraagt. Een vervelend, narrig en, vooral, irritant persoon. Iemand bij wie de haren in je nek rechtovereind gaan staan, zodra je zijn stem hoort.

Hoe ga je hiermee om? Vermijd je de persoon zo veel mogelijk? En wat doe je als het om je baas gaat? Of de collega met wie je veel samenwerkt? Of je grootste klant? Deze Draak kun je niet vermijden.

Er is dan nog maar één oplossing: je moet de Draak temmen. En daar gaat dit praktische boek over: wat je kunt doen als je een niet-te-vermijden-Draak in je omgeving hebt.

Bestellen

ALLES IS NIETS

In Nederland alleen al zijn er meer dan 100.000 trainers. Dat is niet erg want samen zorgen we voor een hoop leerrendement. Het is alleen wel pittig om jezelf van alle anderen te onderscheiden.

Hoe doe je dat? Hoe zorgt je dat je potentiële klant je eruit vist? Hoe zorg je dat klanten je weten te vinden? En nog belangrijker, hoe zorg je dat je de training mag geven als er meerdere aanbieders zijn? Wat beweegt de opdrachtgever bij zijn of haar keuze voor de juiste trainer? En hoe beïnvloed je dit?
Hierover gaat 'Alles is Niets'. Over kiezen wie je wel en wie je niet bent. Een pittig maar erg leuk vraagstuk.

Bestellen

O.. JIJ HEBT TIETEN

Over de samenwerking tussen trainers en acteurs bestaan vele verhalen in de wandelgangen. Na een oproep tot het delen van deze verhalen, stroomden de voorbeelden binnen.
"O ... jij hebt tieten" is een boek vol anekdotes om gretig in te grasduinen. Verhalen om van te griezelen en voorbeelden om je hart aan te verwarmen. Een reeks rolopvattingen, wensen en verlangens en een ergernissen-top-10.

Jeanne Bakker, André Witbreuk en Loes Wouterson werken als trainers en acteurs. Zij stelden dit boek samen op basis van circa 100 enquêtes en gesprekken en componeerden het vanuit een voor de trainingswereld verrassend en onbekend perspectief tot een betekenisvol geheel.

Bestellen

Vul hieronder je gegevens in om je op te geven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks

Bedankt voor je aanvraag!
Aanhef:
 • Dhr.
 • Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

GRATIS PDF DOWNLOADEN

Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Verstuur'.
Je ontvangt een download link in je mailbox. Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je ook een mailtje met een link om je aanmelding te bevestigen.
Aanhef:
 • Dhr.
 • Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

BESTELLEN

Wilt je boeken bestellen? Vul dan hieronder je gegevens in en klik op "verstuur".
Bedankt voor je bestelling! Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je daar een mailtje voor met een link om je aanmelding te bevestigen.

(Voor deze bestelling ontvang je geen bevestiging per e-mail)
Publicaties:
 • Omgaan met Draken
 • Alles is niets
 • O.. jij hebt tieten
Aanhef:
 • Dhr.
 • Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Naam organisatie:
Straat:
Postcode/plaats:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
Factuurwijze:
 • Per e-mail
 • Per post
VERSTUUR