PRIVACY- & COOKIEVERKLARING

Brain Bakery is qua privacy een ‘braaf meisje in de klas’. We doen gewoon zoals het hoort. Zoals we zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy. We verzamelen wél persoonsgegevens van je, maar zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.

Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. We schermen je gegevens af. Gaan die nooit delen met derden. En je kunt je altijd afmelden, bij elk mailtje. Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je ons altijd mailen op hallo@brainbakery.nl  Dat is een ‘info’ adres maar er zitten gewoon mensen achter, vandaar dat hallo. :) 

Persoonsgegevens bij inschrijving

Als je inschrijft voor één van onze trainingen, vragen we je om je persoonsgegevens. We hoeven niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je deelname zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

- Voor-en achternaam: Zodat we weten dat de plek in de training écht voor jou is en niet voor iemand die gewoon op de deur staat te bonken.

- Functie: Zetten we op je badge: wellicht vind je je eigen functie niet zo interessant, maar die van je collega-deelnemers juist wel.

- E-mailadres: Daar sturen we niet alleen deelnemersinfo naartoe, maar ook nog schatkamers vol extra materiaal na het seminar, waardoor je er nog meer van opsteekt.

- Postadres: Dat gebruiken we o.a. voor ‘fysiek bonusmateriaal’: boeken, certificaten etc. Maar we gebruiken het heel sporadisch.

- Afdeling en Bedrijfsnaam: Zodat we de kans vergroten dat de spulletjes op de juiste plek terecht komen

- Mobiel telefoonnummer: Alleen voor noodgevallen! Bij last minute wijzigingen. Of stel: er staat een flinke file, dan sturen we je een sms-je.

- Deelnamehistorie: Hoe irritant zou het zijn als we je tippen over een een training waar je al bent geweest? Daarom houden we bij waar je bent geweest.

Verder slaan we vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op. Want soms zijn er PO-nummers of andere bureaucratische bochten die we moeten nemen. En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreren we dan netjes (maar gaat over je organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

- Klantenservice: Je kunt met ons bellen, mailen, appen en Facebooken. Om te zorgen dat je jouw verhaal niet twee keer hoeft te vertellen, maken we korte notities over je vraag. En als dan toevallig een collega de telefoon opneemt, weet die ook meteen wat je vraag was. Da’s handig voor iedereen.

- Nieuwsbrieven: Oh nee … geen saaie nieuwsbrief vol ‘producten’! Nou dat doen we bij Brain Bakery dus écht anders. We willen onze email updates genaamd Brainsnacks zó vet maken dat je ze met een glimlach openklikt. Dus we produceren video’s, bloggen en vloggen, verzamelen de beste tips en ontwikkelen content. Tuurlijk: we koppelen ze aan onze programma’s. Maar het zijn inhoudelijke pareltjes waar je ook iets aan hebt als je níet naar een workshop komt. 

We zijn er trots op dat onze e-mails enorm goed geopend en gelezen worden. Maar … wil jij ze op een gegeven moment toch niet meer? Onder ELK bericht kun je met één klik uitschrijven.

- Reviews: Die gebruiken we op twee manieren: om anderen te helpen en om ons te helpen:

Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een programma. Bij reviews vragen we altijd of we die mogen publiceren en als je dat niet wil, gebruiken we hem alleen intern.

Je helpt ons met je review in onze ‘licht manische’ drive om onszelf nóg beter te maken. En als je ons een review geeft waar we écht meer van willen weten, mailen of bellen we je. Soms alleen al om je te bedanken. Of om je tips écht goed te kunnen toepassen.

Wil je je persoonsgegevens inkijken? Je gegevens wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Laat het ons weten per post of e-mail: hallo@brainbakery.nl.  Soms moeten we bepaalde factuurgegevens blijven bewaren voor de Belastingdienst, maar we hebben een geavanceerd systeem om gegevens dan te anonimiseren. Fiscus blij, jij blij.

Derden

Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. En als we dat al moeten doen (bijvoorbeeld om certificaten te laten drukken) is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. Zowel intern -tussen medewerkers- als extern -met leveranciers- zijn daar afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid garanderen.

Bewaringstermijn

We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na het bijwonen van onze seminars krijg je -als je dat wil- ook nog tips over vergelijkbare programma’s. Maar als je dat niet wil, schrijf je met één klik uit en worden je gegevens verwijderd. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via hallo@brainbakery.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur ons een mailtje naar hallo@brainbakery.nl  met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.

Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen allemaal, hopen we dat je ons dat wil laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat we een standje verdienen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Als deelnemer aan onze trajecten en workshops ben jij het bestaansrecht van Brain Bakery. Voor jou doen we wat we doen. We zouden dan ook niet goed bij ons brein zijn als we je privacy niet super serieus nemen.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

- Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware.

- We werken alleen met betrouwbare leveranciers.

- We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

- Al onze mensen die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens. 

Cookies

Op deze website maken we gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen.

Wij gebruiken cookies om o.a. het opgeven van onze Brainsnacks te faciliteren. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om jezelf adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

Cookies kun je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op jouw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Brain Bakery BV
Dorpsstraat 137
1546 LH Jisp

Vul hieronder je gegevens in om je op te geven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks

Bedankt voor je aanvraag!
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

GRATIS PDF DOWNLOADEN

Vul hieronder je gegevens in en klik op 'Verstuur'.
Je ontvangt een download link in je mailbox. Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je ook een mailtje met een link om je aanmelding te bevestigen.
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
VERSTUUR

BESTELLEN

Wilt je boeken bestellen? Vul dan hieronder je gegevens in en klik op "verstuur".
Bedankt voor je bestelling! Heb je je ook opgegeven voor de nieuwsbrief? Dan ontvang je daar een mailtje voor met een link om je aanmelding te bevestigen.

(Voor deze bestelling ontvang je geen bevestiging per e-mail)
Publicaties:
  • Omgaan met Draken
  • Alles is niets
  • O.. jij hebt tieten
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Naam organisatie:
Straat:
Postcode/plaats:
Ja, ik wil mij inschrijven voor de BRAIN BAKERY Brainsnacks.
Factuurwijze:
  • Per e-mail
  • Per post
VERSTUUR